‘t Normaalste café
van de Achterhoek
’t angoan weert!

Fietstocht Café de Tol

Fietstocht Café de Tol

Zomeravondfietstocht Café De Tol op 27 juni

Na de positieve reacties op de fietstochten van de afgelopen jaren kijken de vaste deelnemers van de zomeravondfietstochten bij Café De Tol al weer reikhalzend uit naar de tochten die dit jaar weer worden georganiseerd. Donderdagavond 27 juni is de eerste zomeravondfietstocht van 2019. Tijdens deze fietstochten, iedere keer met een afstand van 25 tot 30 kilometer, worden de mooiste plekjes van de Gemeente Bronckhorst aangedaan. De tochten voeren veelal over rustige landweggetjes en mooie fietspaden, incidenteel wordt een goed berijdbare zandweg of bospad in de route opgenomen. De tocht is niet geschikt voor mensen met een racefiets of mountainbike, maar juist bedoeld voor mensen met een “gewone” fiets of fietsen met trapondersteuning

Het leuke voor de organisatie is dat er steeds meer suggesties worden gedaan voor richtingen waar de routes naar toe zouden kunnen gaan. Daar waar mogelijk wordt er door de route-uitzetters op in gegaan, alhoewel de afstand natuurlijk voor een avondfietstocht niet te lang mag worden. Het streven is dat iedereen voor het donker weer terug moet zijn bij de startlocatie. De tocht op 27 juni gaat in noordoostelijke richting en zal via de Dunsborg, Hengelo en Varssel voeren en via ’t Zand, de Oosterwijk en Velswijk weer terug naar het vertrekpunt. In deze route is een stuk goed berijdbare zandweg opgenomen dat tot voor kort ook voor de route-uitzetters nog onbekend was!

Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur bij Café De Tol, Keijenborgseweg 1 in Zelhem. De kosten voor deelname bedragen € 2,-- per persoon. Hiervoor krijgt men een gedetailleerde routebeschrijving en wordt u onderweg een glaasje frisdrank aangeboden. In 2019 zullen ook op 25 juli en 22 augustus zomeravondfietstochten worden georganiseerd.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 27-06-2019 18:00
Prijs per persoon €2.00
Locatie Cafe de Tol