‘t Normaalste café
van de Achterhoek
’t angoan weert!

Dinerkaart

VOORGERECHTEN
 
ZALM CARPACCIO
€ 12,50

huisgemarineerde verse zalm met gemengde salade, rode ui snippers & dillemayonaise

 
BURRATA
€ 9,75

met rucola, tomaten, pijnboompitten, balsamico-dresseing & pesto

per stuk 
GARNAALKROKET
€ 8,00

met een gemengde salade & cocktailsaus 

 
CARPACCIO
€ 10,50

van ossenhaas met pijnboompitten, rucola, truffelmayonaise, balsamico & oude kaas

per stuk 
KAASKROKET
€ 6,00

met een gemengde salade & mosterdmayonaise 

 
KIPKERRIE-SOEP
€ 6,00

een romig gebonden soep

 
CHAMPIGNONPOTJE
€ 8,00

gebakken champignons in een romige kruidensaus, gegratineerd met kaas

 
TOMATENSOEP
€ 5,50

met balletjes 

 
GAMBA'S
€ 9,75

gebakken in knoflook & kruiden, afgeblust met room

 
SOEP V/D WEEK
€ 6,00

 

 

ALLE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD & KRUIDENBOTER.

Vlees hoofdgerechten
 
BOERgondische VLEESPLANK
€ 21,50

huis gemarineerde buikspek, sparerib & een varkensbraadstuk met chimichurri

 
OSSENHAASPUNTEN*
€ 22,50

met gebakken champignons & uien

 
BOERENSCHNITZEL
€ 25,00

met gebakken champignons, uien, spek, paprika & kruidenboter

 
SPARERIBS
€ 22,50

huis gemarineerde ribben geserveerd met knoflooksaus

 
BLACK ANGUS BURGER
€ 17,50

medium gebakken, op een authentieke bun met uitgebakken spek, augurken-relish, tomaten chutney, sla, rode uien & cheddar

 
SCHNITZEL DE TOL
€ 19,50

met ham, champignons, uien, tomaten, ananas & kaas

 
KROKANTE KIPBURGER
€ 17,50

sappige burger op een authentieke bun met uitgebakken spek, augurken-relish, tomaten chutney, sla, rode uien & cheddar

 

 
BEENHAM
€ 17,50

aan het bot met spek, uien, champignons, paprika & Doesburgse mosterdsaus 

 
RIBEYE
€ 28,00

met een knoflookjus 

 
KIPGYROS
€ 18,00

gemarineerde kippendijen met paprika, komkommer, rode uien, feta, pita & tzatziki

Vis hoofdgerechten
 
GAMBA'S
€ 22,50

in knoflook & kruiden gebakken, afgeblust met room

 
ZALM
€ 21,50

met  Hollandaisesaus 

 
ZEEBAARS
€ 22,50

met een dille-risotto & Hollandaisesaus 

Vegetarische hoofdgerechten
 
GEVULDE PAPRIKA
€ 19,50

met een Italiaanse risotto met noten, gegratineerd met kaas

 
BIETENBURGER
€ 17,50

op een authentieke bun met augurken-relish, tomaten chutney, sla, rode uien & cheddar

 

Keuze uit; Kruidenboter, peper-, champignons- & stroganoffsaus

 

ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET RAUWKOST, WARME GROENTEN, FRITES & MAYONAISE

Heeft u een allergie, meldt dit dan aan één van onze medewerkers

 

Kindermenu
 
SCHNITZEL
€ 8,50

met frites & appelmoes

 
SPARERIB
€ 9,50

met frites & appelmoes

 
SNACK
€ 6,50

Keuze uit; frikandel, kroket of kipnuggets met frites & appelmoes

Desserts
 
RAKETJE
€ 1,50
 
KINDERIJSJE
€ 4,50

vanille-roomijs met slagroom & een verrassing uit de kist

 
CREME BRULEE
€ 7,50
 
MONCHOU
€ 7,50

met een bodem van Bastogne & een topping van kersen 

 
DAME BLANCHE
€ 7,50

vanille-roomijs met warme chocoladesaus & chocolade chunks 

 
WITTE CHOCOLADEMOUSSE
€ 8,00

met Oreo kruimels 

 
COOKIE DOUGH
€ 7,50

met vanille-roomijs, chocolade-chunks, karamelzeezoutsaus & slagroom

 
SORBET
€ 8,00

verse vruchten met citroen-, mango- & framboosijs & slagroom