‘t Normaalste café
van de Achterhoek
’t angoan weert!

Dinerkaart

VOORGERECHTEN
per stuk 
GARNAALKROKET
€ 7,50

met een gemengde salade & cocktailsaus 

 
TRIO VAN ZALM
€ 16,50

tartaar van verse zalm, bonbon met roomkaas omwikkeld met gerookte zalm & gravad lax

 
RIBS & WINGS
€ 12,50

spareribs & gefrituurde kippenkluifjes met chilisaus 

 
CARPACCIO
€ 10,50

van ossenhaas met pijnboompitten, rucola, truffelmayonaise, balsamico & oude kaas

 
PROEVERIJ
€ 16,50

vanaf twee personen te bestellen, diverse voorgerechten van onze kaart 

 
CHAMPIGNONPOTJE
€ 8,00

gebakken champignons in een romige kruidensaus, gegratineerd met kaas

 
GAMBA'S
€ 9,75

gebakken in knoflook & kruiden, afgeblust met room

per stuk 
KAASKROKET
€ 4,75

met een gemengde salade & mosterdmayonaise 

 
TOMATENSOEP
€ 5,50

met balletjes 

 
MOSTERDSOEP
€ 6,00

met Doesburgse mosterd & spekjes 

 
SOEP V/D WEEK
€ 6,00

 

 

ALLE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD & KRUIDENBOTER.

Vlees hoofdgerechten
 
BOERgondische VLEESPLANK
€ 21,50

huis gemarineerde buikspek, sparerib & een varkensbraadstuk met chimichurri

 
OSSENHAASPUNTEN*
€ 22,50

met gebakken champignons & uien

 
VLEESSPIES*
€ 19,50

varkenshaas, kipdij omwikkeld met spek & biefstuk 

 
BOERENSCHNITZEL
€ 25,00

met gebakken champignons, uien, spek, paprika & kruidenboter

 
SPARERIBS
€ 22,50

huis gemarineerde ribben geserveerd met knoflooksaus

 
BLACK ANGUS BURGER
€ 17,00

medium gebakken, op een authentieke bun met uitgebakken spek, augurken-relish, tomaten chutney, sla, rode uien & cheddar

 
SCHNITZEL DE TOL
€ 19,50

met ham, champignons, uien, tomaten, ananas & kaas

 
KROKANTE KIPBURGER
€ 17,00

sappige burger op een authentieke bun met uitgebakken spek, augurken-relish, tomaten chutney, sla, rode uien & cheddar

 

 
BOULETS A LA TOL
€ 16,50

drie ballen gehakt van kalfsvlees op een bedje van stamppot zuurkool, met een saus van appelstroop & bruin bier

 
STOOFPOT
€ 17,50

zacht gesmoord rundvlees in Bokbier met champignons, uien & winterpenen

Vis hoofdgerechten
 
GAMBA'S
€ 22,50

in knoflook & kruiden gebakken, afgeblust met room

 
ZALM
€ 21,50

met lintpasta & Hollandaisesaus 

 
ZEEWOLF
€ 23,50

in een krokant jasje omwikkeld met serranoham, dille risotto & een kreeftensaus

Vegetarische hoofdgerechten
 
GEVULDE PAPRIKA
€ 19,50

met een Italiaanse risotto met noten, gegratineerd met kaas

 
QUICHE
€ 17,50

met geitenkaas, verse spinazie & noten 

 
BIETENBURGER
€ 17,00

op een authentieke bun met augurken-relish, tomaten chutney, sla, rode uien & cheddar

 

Keuze uit; Kruidenboter, peper-, champignons- & stroganoffsaus

 

ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET RAUWKOST, WARME GROENTEN, FRITES & MAYONAISE

Heeft u een allergie, meldt dit dan aan één van onze medewerkers

 

Kindermenu
 
SCHNITZEL
€ 8,50

met frites & appelmoes

 
SPARERIB
€ 9,50

met frites & appelmoes

 
SNACK
€ 6,50

Keuze uit; frikandel, kroket of kipnuggets met frites & appelmoes

Desserts
 
BROWNIE
€ 8,00

uit de oven, met een bol stracciatella-ijs & een karamel-zeezout 

 
RAKETJE
€ 1,50
 
KINDERIJSJE
€ 4,50

vanille-roomijs met slagroom & een verrassing uit de kist

 
CREME BRULEE
€ 7,50
 
MONCHOU
€ 7,50

met een bodem van Bastogne & een topping van kersen 

 
BITTERKOEKJES BAVAROIS
€ 7,50

een pudding van bitterkoekjes met Amaretto & een saus van karamel-zeezout 

 
LUIKSE WAFEL
€ 8,50

uit de oven met warme kersen & vanille-roomijs

 
DAME BLANCHE
€ 7,50

vanille-roomijs met warme chocoladesaus & chocolade chunks 

 
PROEVERIJ, vanaf 2p. te bestellen
€ 12,50

diverse kleine desserts van onze kaart