zondag 25 december 2016
Kerstmenu 1e kerstddag

Kerstmenu 2016 € 42,50

Voorgerechten

Carpaccio van hert

Met een vlierbessendressing, rucola en een kletskop van oude kaas

Drieluik van vis

Gerookte paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen met een roos van sla en een mosterd dille dressing

Portobello gevuld met geitenkaas

Met pijnboompitten en balsamico dressing

Tussengerecht

Wildbouillon

Met bospaddenstoelen

Cappuccino van courgette

Bouillon van courgette met opgeslagen room

Hoofdgerechten

Trio van vis

Kabeljauw, rode mul, zalm met een saffraansaus op een bedje van zeekraal

Varkenshaas

Gevuld met brie en omwikkeld met spek met een romige mosterdsaus

Ossenhaas tournedos

Met saus van gepofte knoflook op een bedje van champignon

Lasagna van gegrilde groenten

Diverse gegrilde groenten

Dessert

Grand dessert


Kerstmenu 2016 (kinderen) € 19,50

Voorgerechten

Tomatensoep

Met balletjes

Kipcocktail

Hoofdgerechten

Spareribs

Schnitzel

Varkenshaasje

Dessert

Kinderijsje met verrassing

Kerstbuffetten

Buffet 1(koud en warm):

Koud:
stokbrood met kruidenboter

rauwkost

luxe opgemaakte rundvleessalade

visschotel

Warm:
runderrollade met honing tijm jus

stoofpot van rund en paddenstoelen

knoflook gamba's in room

aardappelgratin

witlof met ham en kaas

gebakken aardappelen

Bovenstaande voor € 22,50 p.p. en is inclusief servies, bestek en het brengen.

Buffet 2(koud en warm):

Koud:
stokbrood met kruidenboter

rauwkost

luxe opgemaakte rundvleessalade

Warm:
runderrollade met honing tijm jus

stoofpot van rund en paddenstoelen

knoflook gamba's in room

aardappelgratin

witlof met ham en kaas

gebakken aardappelen

Bovenstaande voor € 17,50 p.p. en is inclusief servies, bestek en het brengen.

 

Tapasschotel (koud)

diverse worstsoorten

diverse kaassoorten

olijven

wrapjes zalm

wrapjes carpaccio

gevulde champignons met geitenkaas en spek

parmaham met meloen

tomaten/ mozzarella spiesjes

diverse tapanades

brood

 

Bovenstaande voor € 14,50 p.p. en is inclusief servies, bestek en het brengen.

Kerstsalades

Luxe, huisgemaakte rundvleessalade:

gevulde eieren

diverse vleeswaren

rauwkost

stokbrood met kruidenboter

Bovenstaande voor € 7,50 p.p. en is inclusief servies, bestek en het brengen.

Luxe, huisgemaakte zalmsalade:

gevulde eieren

diverse vissoorten

rauwkost

stokbrood met kruidenboter

Bovenstaande voor € 8,50 p.p. en is inclusief servies, bestek en het brengen.